Chateau St.Gerlach gaat nog verser met een moestuin op loopafstand van de keukens. Gezonde, regionale, energierijke voeding is de rode draad in de keuken.
Harmen en Otto gaven de kamerleden een blik op de toekomst van gezond en lekker eten.
Vanuit een eagleview bracht Frits Vissers de leden in een flow van hartcoherentie “Het is mijn doel om mensen meer uit zichzelf te laten halen en ze op een sportieve manier de reikwijdte van hun mogelijkheden te laten ontdekken”. In de keuken mochten kamerleden genieten van heerlijke gezonde experimentele gerechten. We kunnen fit en coherent de feestdagen in!
Harmen en Otto gaven de kamerleden een blik op de toekomst van gezond en lekker eten.
Vanuit een eagleview bracht Frits Vissers de leden in een flow van hartcoherentie “Het is mijn doel om mensen meer uit zichzelf te laten halen en ze op een sportieve manier de reikwijdte van hun mogelijkheden te laten ontdekken”. In de keuken mochten kamerleden genieten van heerlijke gezonde experimentele gerechten. We kunnen fit en coherent de feestdagen in!
Klik op de foto’s voor een volledige weergave
Fotografie: Photostique
Klik op de foto’s voor een volledige weergave